Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
XI. Magyar Zsonglőrtalálkozó - 11. Hungarian Juggling Convention Print E-mail
Monday, 08 July 2013 09:05

Nemzetközi zsonglőr- és egykerekűs találkozó és Yo-yo bajnokság  - International juggling and unicycle convention and Yo-yo Contest

ENGLISH BELOW---

facebook event: https://www.facebook.com/events/159026464284583/?fref=ts

Nemzetközi zsonglőr- és egykerekűs találkozó és Yo-yo bajnokság

A találkozó egy nyitott rendezvény amatőröknek és profiknak, egy találkozási pont zsonglőrködni egykerekűzni tudóknak, tanulóknak és tanulni vágyóknak, a yo-yo szerelmeseinek és a bajnokság versenyzőinek.

53 óra közös gyakorlás éjjel-nappal!

Idén 11. alkalommal rendezzük meg a Magyar Zsonglőrtalálkozót, a Magyar Zsonglőr Egyesület legnagyobb nemzetközi rendezvényét, amely a zsonglőrök, egykerekűsök és yo-yosok találkozója Európa (és akár a világ) különböző tájáról érkező résztvevőkkel! A Millenáris üvegfalú épülete éjjel-nappali nyitva-tartással ad otthont az eseménynek a 2013. augusztus 23-25. közötti hétvégén!

A folyamatos gyakorlás és workshopok mellett, a népszerű programokra most is sor kerül: az Open Stage azaz Nyitott színpad bemutatkozási lehetőséget biztosít mindenkinek, aki fel szeretne tűnni új műsorával, vagy csak megmutatná tudományát, a Zsonglőr Olimpia és Volleyclub lehetőség a versengésre, a Renegade pedig az éjszakai 'ereszd el a hajam', ahova az őrült ötleteket várjuk. 

Péntek este kerül sor a Gála show-ra, ahol a külföldi és magyar sztárfellépőink mutatkoznak be. A Gála a Találkozó kiemelt eseménye, amely a nagyközönség számára izgalmas, látványos cirkuszi előadás. Vasárnap a II. HJC Yo-yo Bajnokság kupájáért megy a küzdelem. Új ötletként a Challenge Hour is színesíti majd a hétvégét.

 

PROGRAM

Péntek  (augusztus 23.)

12:00 érkezés

Workshopok kezdőknek és haladóknak

17:00 Challange hour

20:00 Gálaműsor

23:00 Kombat

 

Szombat  (augusztus 24.)

Workshopok kezdőknek és haladóknak

15:00 zsonglőrolimpia

17:00 volleyclub bajnokság

20:00 open stage

23:00 renegade

 

Vasárnap (augusztus 25.)

10:00 II. HJC Yo-yo Bajnokság

15:00 Challenge hour

workshop

 

Helyszín:

http://goo.gl/maps/aRqm9

 

Jegyárak:

Gála Show 1700 Ft

Napijegy 1500 Ft  (Gála Showra nem érvényes)

Kombinált bérlet minden programra : 5000 Ft

Bérlet 3 napra szállással: 6500 Ft  (24 euro)

Információ: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ,

 

FOR ENGLISH SPEAKERS:

 

Come and join us for the 11th edition of the Hungarian Juggling Convention, our yearly international event, which in this year gathers the unicycle riders and hosts the II. HJC Yo-yo Contest, too. It will take place in Budapest, in the huge glasswalled building of Millenáris, on the weekend of 23th-25th August 2013. We look forward to meet the jugglers, riders yo-yo players and any circus fun from all around Hungary, Europe .. and the world.
You will meet all the favourite programs of the Conventions: Open Stage, where we hope to see you presenting yourself, Renegade, the platform of crazy ideas, Juggling Olypics and Volleyclub for competing.
The Gala Show on friday evening is the highlight program featuring international and hungarian circus acts. Beside all, we came up with a new idea, the so-called Challenge Hour... about it you will hear soon..

The convention is an open event for amateurs and professionals, young and adults, a perfect meeting point for jugglers, unicyclist, for yo-yo enthusiasts and competitors.. and for all who want to learn new skills amongst great people!
53 hours of practice around-the-clock!


-------PROGRAM-------


Friday (23rd August)
12:00 Arrival
Workshops for beginners and intermediates
17:00 Challenge hour
20:00 Gala show
23:00 Combat

Saturday (24th August)
Workshops for beginners and intermediates
15:00 Juggling Olympics
17:00 Volleyclub championship
20:00 Open Stage
23:00 Renegade

Sunday (25th August)
10:00 II. HJC Yo-yo Championship
Workshops

 
Osztrák Zsonglőr találkozó Print E-mail
Monday, 01 July 2013 15:20

Szeptermber elején a szomszédban zsonglőrtalálkozó!

"Dear juggling friends!

We would like to invite you to our juggling convention in Traun (Austria) from the 6th to 8th of September!

 

We will be pleased to spoil you with a tasty breakfast at a nice place. For juggling activities and other fun we offer two gyms. You are invited to camp at a nice large lawn nearby. Toiletts and washing rooms are available next to the camp site. The convention takes place at the secondary modern school (=Hauptschule) St. Martin, Untere Dorfstraße 145 in 4050 Traun, Austria.

 

We supply entertainment in terms of a gala show as well as juggling games, workshops, a blacklight (fight) night, a renegade show, a tent with a bar inside an a chillout-area.

We are looking forward to meet you at our convention! Please, be so kind and forward this invitation to your friends and people who might be interested. Encourage them to join you and come to our juggling convention.

 

You can find further information at  http://www.jonglierfabrik.at.

 

In the name of the Jonglierfabrik (=juggling factory) I wish you a pleasent time and a lot of fun!

Bernhard"

 
Utcaszínházi képzés Budapesten Loco Brusca vezetésével Print E-mail
Sunday, 23 June 2013 13:15

A Circonnection nemzetközi hálózat tagjaként szervezzük meg ezt a nemzetközi workshopot augusztus 4-11. között Loco Brusca vezetésével. A Magyar Zsonglőr Egyesület 2 fő részére ingyenes részvételi lehetőséget biztosít, amely helyekre pályázni lehet.

Kiváló fejlődési lehetőség annak, aki utcai előadóként dolgozik vagy szeretne dolgozni, az előadásához szeretne tanácsot, ötleteket kapni! A képzés 3 napos tréninggel kezdődik, ahol a résztvevők karakterének és meglévő műsorának fejlesztése a cél, majd 2 alkalommal a frissen szerzett tudást élesben is kipróbálhatják Loco mentorálása, utólagos értékelése mellett.

Loco Brusca az argetin előadó több mint két évtized alatt bejárta a Európa és Latin-Amerika nagy fesztiváljait, utcáit és mind kalapozó utcai előadóként, mind színpadi művészként százak, ezrek arcára csalt mosolyt. Komikus utcai előadó, az improvizáció és helyzetkomikumok mestere!

A képzés angol nyelven folyik, ezért a nyelvtudás elengedhetetlen!

További információ: www.circonnection.org

jelentkezés e-mailen : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
Ösztöndíj szociális cirkuszi továbbképzésre Print E-mail
Friday, 21 June 2013 11:21

A Social Educircation hálózat következő képzése Berlinben lesz szeptember 16-20 között.

A Magyar Zsonglőr Egyesület maximum két fő kiutazására pályázatot ír ki. Pályázni lehet 2013. július 5-ig. A részvétel feltétele az angol nyelvtudás és a szociális munka iránti érdeklődés. Előny az egyesületi tagsági, a közösségi munka és a szociális munkacsoportban végzett tevékenység (Etnocirkusz, Heim Pál kórház)

Tovább információ képzésről: http://www.educircation.eu/workshops/item/48-street-children

Jelentkezés e-mailen, motivációs levél megküldésével : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 86

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 17 guests online

Facebook