Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Circus projekt – Gran Canaria 2012. május 7-15. Print E-mail
Thursday, 19 January 2012 00:00

 

 
A Kanári-szigeteki Las Palmas lesz az izgalmas helyszíne ennek a projektnek!

A projekt ifjúsági jellegű, ezért kizárólag 18-25 év közöttiek vehetnek részt. A 9 napos program szociális és kulturális elemeket egyaránt tartalmaz, közös showt állítunk össze az immigráció témakörében, pár alkalommal játszóházat működtetünk, kerekasztal beszélgetéseket tartunk. A résztvevők három országból érkeznek (TR, HU, UK) és persze a helyiek.

Az ideális résztvevő a partner eddigi tájékoztatása szerint: cirkuszi tudás bármely disciplinában, 18-25 év közötti életkor, szociális érzékenység, csapatember és ráér május 4. és május 15 között. Mivel a legjobb repülő kapcsolat pár nappal korábban van, ezért lehet, hogy a csoport korábban indulna.

A kint tartózkodás költségeit a partner állja, az útiköltséget 70%-ban téríti. Az útiköltség tehát utó-finanszírozásban, ezért a résztvevőknek a következőkre is vállalkozniuk kell: repülőjegy megvásárlása és hitelezése a visszatérítésig: kb. 280 euro, bankkártyás vásárlási lehetőség.

Nagyon rövid határidővel kell összeállítanunk a csoportot, ezért még a héten mindenki jelentkezzen, akit érdekel és lehetőségében áll ez a kiutazás. Nincs határidő egyenlőre érkezési gyorsaság verseny van a szándékok kinyilatkoztatásában! Jövő hét elején már jegyet kell vásárolni!
Projektvezető: Gallyas Veronika e-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
 

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 18 guests online

Facebook