Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Ösztöndíj - Prága, szociális cirkuszi képzés, 2011 november 20-25. Print E-mail
Friday, 21 October 2011 00:00

 

 
5 napos workshop keretében szeretnék képzési/továbbképzési lehetőséget nyújtani mindenkinek, aki szociális cirkusszal, közösségi cirkusszal foglalkozik, foglalkozna.
Az egyesület kereteiben is sok alkalom nyílt már arra, hogy a zsonglőrjátékokat fejlesztő munkára használjuk fogyatékosok vagy valamilyen szempontból hátrányos helyzetűek körében.
A prágai workshop célja, hogy az ilyen fejlesztőmunkára példát mutasson és a résztvevők gyakorlati úton fejleszthessék tudásukat. Az 5 napos workshop helyszíne egy prágai pszichiátriai intézet lesz, a küldetés pedig egy előadás összeállítása a kezeltekkel.
A workshopot Martin Fojticek vezeti, pszichiátriai betegekkel dolgozó terapeuta, és a 'Circus paciento' projekt vezetője. (pszichiátriai intézetben zajló cirkusz workshopok).
A képzés a Magyar Zsonglőr Egyesület most zajló Educircation projektjének keretében zajlik az 5 szervező ország résztvételével. A projektet a Tempus Közalapítvány és az Egész életen át tartó tanulás projekt támogatja!

PÁLYÁZNI LEHET A PRÁGAI WORKSHOPON VALÓ RÉSZTVÉTELRE, valamint az utazás, szállás, és étkezés költségeinek fedezésére!

Küldj kérlek egy önéletrajzot és motivációs levelet október 30-ig a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  címre. A levél mindenképpen tartalmazza, hogy milyen korábbi szociális cirkusszal kapcsolatos projektekben vettél részt, milyen tapasztalattal rendelkezel és a jövőben mi a célod/terved ezen a területen.
 

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 24 guests online

Facebook