Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Zsonglőrhálózat Print E-mail
Friday, 22 October 2004 00:00

 

Zsonglőrvilág Kép
Vágyunk arra, hogy összehozhassuk a társaságokat!

Aki szeretne zsonglőrklubbot alakítani városában vagy lakókörnyékén, vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk eszközzel ötlettel és egyéb támogatással.

Akik szeretnék, hogy zsonglőrklubjuk vagy zsonglőrcsoportjuk elérhetősége megjelenjen itt ezen az oldalon, kérem írjon nekünk levelet és regisztráljon ezen oldalon.

A zsonglor.hu honlap célja az is, hogy társaságokat, embereket hozzon össze a zsonglőrködés körül. Akit érdekel ez a fantasztikusan fejlesztő jellegű, társasági foglalkozás, az lehessen itt is velünk együtt.

A zsonglőrklub ezért nem csak budapesti, hanem az egész országban és határon túl működő társaságok elérhetőségeit szeretné megjeleníteni.

Tehát, ha valahol van egy kis csapat, akik rendszeresen összejárnak és zsonglőrködnek, és esetleg még fogadnak másokat is, hogy közössen alkossanak vagy tanuljanak, akkor írjatok nekünk, hogy itt ti is megjelenhessetek.

A zsonglőrködés mindenkinek jót tesz.

Kapcsolat

Gyakorlás

Linkek
 

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 27 guests online

Facebook