Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Nemzetközi projekteket indulnak! Print E-mail
Saturday, 03 November 2012 16:50

Jó hír, hogy két nemzetközi projektet is nyert a Magyar Zsonglőr Egyesület, melyek a 2012-2014es években kerülnek kivitelezésre.

A korábban Educircation projekt folytatásaként a Social Educircation most kifejezetten a szociális cirkusz témakörére fog koncentrálni és a 6 partnerország mindegyikében annak egy-egy területét fogjuk gyakorlatban és elméletben vizsgálni. A projektindító találkozó a most következő héten Prágában lesz 2012. november 5-8 között. A kiutazásokkal párhuzamosan egy hazai munkacsoport létrehozása is cél, és hogy itthoni akciókat szervezzünk kórházban, börtönben, fogyatékosokkal foglalkozó intézményekben és más hátrányos helyzetben lévőkkel foglalkozó intézményekben.

A Circonnection projektet is folytatjuk. Ennek keretében 6 országban szervezünk képzéseket a két év alatt. A téma előreláthatóan a cirkusz utcaszínházi irányzata, illetve előadói technikákra irányuló képzések. A projekt első, indító találkozója 2012. november 23-28 között Írországban lesz.

Mindkét program kapcsán lehet majd ösztöndíjakra pályázni és kiutazáson részt venni.

Projektvezető : Gallyas Veronika

 

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 26 guests online

Facebook