Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Szociális cirkuszi akciócsoport alakul Print E-mail
Friday, 16 November 2012 11:29

Szociális cirkuszi akciócsoport alakul, mely munkájában minden érdeklődő részt vehet és várjuk jelentkezéseteket!

Az Egyesület megalakulása óta folytat szociális munkát, és mint zsonglőrök már sokszor megfordultunk hátrányos helyzetűeket segítő intézetekben, rendezvényeken eddig elsősorban gyermekotthonokban, szellemi vagy testi fogyatékosok körében. Az Egyesület tagjai többször részt vettek már ösztöndíjjal szociális cirkuszi képzésen : 2011 Kassel, 2011 Brüsszel, 2011 Prága, 2012 Alicante

Az akciócsoport 2012 decembertől kéthetente fog találkozni, hogy ezzel a témával - itthoni és nemzetközi lehetőségeivel - foglalkozzon, tagjainak ismerete bővüljön a szakmai hátteret illetően. Emellett különböző intézményekben akciókat is tervezünk: javítóintézet, börtön, szellemi- és testi fogyatékosokat foglalkoztató intézet. Az első ilyen akció helyszíne : pszichiátriai intézet lesz.

Az első találkozó időpontja: 2012. december 5. szerda 18.00 - érdeklődésed és részvételed mindenképpen jelezd előzetesen a csoport vezetőjénél: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címen

Párhuzamosan zajlik az Egyesület európai projektje a Social Educircation, melynek nemzetközi tréningjein is részt veszünk majd. (kiutazás tagsághoz, pályázathoz és előzetes aktivitáshoz kötött).


 

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 24 guests online

Facebook