Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Edinburgh projekt -2013. augusztus 18-26 Print E-mail
Tuesday, 05 February 2013 12:42

Ismét lehet pályázni külföldi úton való részvételre! A projekt a világ egyik legnagyobb és legszínesebb fesztiválján zajlik Edinburgh-ban. A projekt ifjúsági, ezért a résztvevők 25 év alattiak legyenek, a felhívás szerint 3 fő 15-17 közötti, és 3 fő 18-25 év közötti fiatalt delegálunk.

Csoportvezető(ke)t is keresünk, akik lehetnek 25 évnél idősebbek. Figyelem a csapatvezető egyben a kiskorúak kísérője is !!

A program célja, hogy a hét során a török, angol, magyar, spanyol fiatalok ismerkedjenek egymással, és a fesztiválba való betekintés által képet kapjanak a cirkuszi- és utcaszínházi- és összművészeti ágak mostani formáiról. A programban közös gyakorlás, előadások megtekintése, és közös kreatív munka is szerepel.

A költségeket a brit partner fedezi, egyedül az útiköltség 30%-át kell kifizetnie minden résztvevőnek.

Pályázni lehet február 10-ig a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it e-mail címre küldött motivációs levéllel csoportvezetőnek és résztvevőnek egyaránt.

 

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 22 guests online

Facebook