Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Alakul az Ethnocircus projekt Print E-mail
Tuesday, 26 February 2013 16:02

A Social Educircation 2 éves nemzetközi együttműködés következő állomása Magyarország. Ennek keretében egy 1 hetes akciót szervezünk, amelynek során európai partnereink is ide érkeznek és a Borsodban működő Dr. Ámbédkar Iskola tanulóival és tanáraival közösen egy amatőr cirkuszi műsort hozunk létre és mutatunk be a borsodi falvakban.

Ez az akció egy hosszabb folyamat része, amelyben azt vizsgáljuk, hogyan lehet a cirkuszi készségeket és a zsonglőr tudásunkat szociális munkára használni. 'Szociális cirkuszi akciócsoport' néven láthattátok az ehhez kapcsolódó híreket, eseményeket. A csoport kéthetente szerdán tartja megbeszélését.

Az 1 hetes akciót közös felkészítő munka előzi meg: kedvcsináló játszóházat tartunk a helyszínen és a lelkes fellépni kívánó gyerekek is meglátogatnak minket Budapesten.

Ebben a munkába lehet még bekapcsolódni, azoknak, akik kedvet és elszántságot éreznek a közösségi munkához!

Az akció időpontjai :

2013. március 18. Kedvcsináló játszóház az iskola tanulóinak (aki tud maradni március 19-20-án további játszóház az elszántaknak)

2013. március 24. A fellépni vágyó fiatalok érkeznek Budapestre

2013. április 28-május 5.  1 hetes akció Borsodban, előadás létrehozása és fellépés a helyi gyerekekkel és fiatalokkal és az európai partnerekkel

Az egy hetes akció során az európai partnerekkel több beszélgetésre is sor kerül az az egyes cirkuszi készségek oktatásának módszertanáról és a kapcsolódó pedagógiáról.

Jelentkezés: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
 

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 20 guests online

Facebook