Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Ösztöndíj felhívás 6 kiutazásra - januári képzések Print E-mail
Monday, 09 December 2013 09:22

Jelentkezni lehet a következő januári képzésekre:

A Circonnection street art hálózatunk következő képzésének témája: clown/gestual theatre, helyszíne : Spanyolország,Valencia január 20-25. között.

további infó: www.circonnection.org

Educircation social circus hálózatunk következő képzése a prágai pszichiátria intézetben folytatott gyakorlat lesz január 20-25 között.

további info:www.educircation.eu

ENCI hálózatunk első induló képzése: Creative Juggling január 25-29 között kerül megrendezésre, Spanyolországban Valenciában. Zsonglőrködés kreatív trükk-szám- eszközalkotási technikáit fogja taglalni. A workshop pontos ismertetőjét még várjuk, a jelentkezőket a későbbiekben fogjuk tájékoztatni.

Mindhárom képzésre vonatkozóan 2 fő résztvételét támogatja a Magyar Zsonglőr Egyesület az útiköltség, szállás és résztvételi díj fedezésével.

Jelentkezések határideje: 2013. december 16. 12.00

Jelentkezés módja: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címre küldött motivációslevéllel, mely választ ad a következő kérdésekre:

-Zsonglőr-cirkuszszakmai referenciáid, eredményeid (CV, videó, linkek melléklésével)

- Mi a motivációd a képzésen való részvételre? MIt szeretnél elérni?

-  Magyar Zsonglőr Egyesületi kötődésed: Mit tettél a múltban a közösségért? Mit tervezel a jövőben? Hogyan forgatod vissza a kint szerzett tudásodat az Egyesület és tagjai javára?

Angol nyelvtudás elengedhetetlen - spanyollal kiváltható! Egyesületi tagság előny. A spanyol workshopok kapcsán színpadi előadói tapasztalat, saját műsorszám előnyt jelent.

Várjuk a jelentkezéseket!

 

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 26 guests online

Facebook