Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Ösztöndíj előadás készítéséhez Print E-mail
Tuesday, 07 January 2014 10:10

Azoknak szól ez az ösztöndíj, aki egy számot, vagy előadást szeretnének összeállítani az idei év első felében. Ehhez ad szakmai támogatást a Magyar Zsonglőr Egyesület Circonnection elnevezésű nemzetközi hálózata.

A támogatás tulajdonképpen rendezői mentorálást jelent, ami az alkotófolyamat két pontját érinti: februárban a munka kezdetén az ötlet kidolgozását, majd az folyamat végső fázisában május elején a rendezői segítséget.

Ez 2x5 napos tréninget jelent Newcastle-ben, ahol az adott előadáson fogtok dolgozni, és melynek részvételi lehetőségét adjuk, valamint a kiutazás és a szállás biztosítását.

További információ a képzésről: www.circonnection.org oldalon  'show in a bag' elnevezésű képzés.

Jelentkezési határidő : 2014. január 15. motivációs levéllel és önéletrajzzal az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címen. A motivációs levél tartalmazza a jelentkező szakmai előéletét, célját a képzéssel, hogy a kint szerzett tapasztalatokat, hogyan szeretné a magyar zsonglőrközösség és az egyesület tagjai javára fordítani, mi az alkotófolyamat, amelyhez a segítséget kéri.

Jelentkezhetnek 1-3 fős alkotóközösségek

 

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 5 guests online

Facebook