Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
XII. Magyar Zsonglőrtalálkozó Print E-mail
Friday, 02 May 2014 09:17

2014. június 19-21. rendezzük meg idén a 12. Magyar Zsonglőrtalálkozót, a Magyar Zsonglőr Egyesület éves rendezvényét.A találkozó egy nyitott rendezvény amatőröknek és profiknak, gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek. Egy találkozási pont zsonglőrködni tudóknak, tanulóknak és tanulni vágyóknak.
48 óra közös gyakorlás és jó hangulat éjjel-nappal!

Az idei találkozónk kiemelt célja, hogy a széles közönséget és érdeklődőket is beavassuk a zsonglőrködés rejtelmeibe, ezért kezdők számára is kínálunk órákat.

Csütörtök este a II. Magyar Tüzes Szemle kínál látványos programot, ahol magyar tűzzsonglőr csapatok mellett, a héten zajló Nemzetközi Tűzszínházi képzés előadóművészei lépnek fel.

A találkozó másik kiemelt eseménye az idén először megrendezésre kerülő Szakmai Konferencia, mely több előadás által járja körül a Cirkusz jelentőségét a társadalmi integrációban, és egyben bemutatja a szociális cirkuszi munkánkat is. A programra pénteken késő délelőtt kerül sor, majd kora délután a Magyar Zsonglőr Egyesület szociális cirkuszi munkájában érintettek és az külföldi ösztöndíjasainak színpadi műsorával folytatódik.

Tavaly született, és hagyománnyá alakítva idén a Challenge Hour ismét színesíti a programot, ahol a résztvevők előre regisztrált zsonglőr kihívásaikat mutathatják be színpadon!
A folyamatos gyakorlás és workshopok mellett sor kerül az Open Stage-re - azaz a Nyitott színpadra, ami bemutatkozási lehetőséget biztosít mindenkinek, aki fel szeretne tűnni új zsonglőr/cirkusz műsorával, vagy csak megmutatná tudományát. A Kombat és Volleyclub lehetőség egy egészséges versengésre és a vándorkupák elnyerésére, a Renegade pedig az éjszakai 'ereszd el a hajam', ahova az őrült ötleteket várjuk.

Három nap zsonglőrökről, zsonglőröktől zsonglőrökkel … NEM CSAK ZSONGLŐRÖKNEK.

Mindenkit várunk sok szeretettel:
Magyar Zsonglőr Egyesület

Bővebb info

 

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 22 guests online

Facebook