Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Ösztöndíj továbbképzésre szociális cirkuszi témában: Circus for children with physical disabilities Print E-mail
Thursday, 27 August 2015 15:11

Ösztöndíjjal támogatja az Egyesület két fő részvételét a prágai szociális cirkuszi továbbképzésen, melynek témája a testi fogyatékossággal élőkkel végzett cirkuszi munka.

A képzésről bővebben: http://www.educircation.eu/workshops/item/122-circus-for-children-with-physical-disabilities

Az ösztöndíjra való jelentkezés nem csak cirkuszi tapasztalattal, hanem gyógypedagógiai vagy egyéb szociális - jóléti területen dolgozó tapasztalattal lehetséges. Vagyis jelentkezhetnek cirkuszosok, akik a terápiás munkáról szeretnének többet megtudni, vagy szakemberek, akik a cirkuszi terápia lehetőségeivel szeretnének gazdagodni.

Az Erasmus+ program támogatásának köszönhetően az ösztöndíj fedezi az utazás, kint-tartózkodás költségeit. A kiutazó vállalja, hogy a programokon hiánytalanul részt vesz és tapasztalatait hazahozva megosztja a Zsonglőr Egyesület közösségével.

Jelentkezés módja: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it e-mail címre küldött motivációs levéllel, melynek tartalma: korábbi tapasztalatok a képzési területen illetve cirkuszi területen, hogyan kívánja a jelentkező a tapasztalatokat terjeszteni, hasznosítani a jövőben, mit vár a workshoptól.

Nem feltétel, de előnyt jelenthet a Magyar Zsonglőr Egyesületi tagság, és a szociális cirkuszi munkacsoport munkái során szerzett tapasztalat, vagy a képzési területet érintő diploma, előképzettség.

Mindenképpen szükséges a szakmai munkához elegendő angol nyelvtudás, mind beszéd, mind szövegértés terén!

Jelentkezési határidő: szeptember 5.

 

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 21 guests online

Facebook