Véletlen kép

No images

Erasmus+

A Social Educircation projekt és az oktatói szakképzési programunk (Luxemburg, Berlin, Kassel) az Erasmus+ program keretében valósulnak meg.
Banner
Köszöntjük a támogatást!

Norvég Alap

Szociális cirkuszi munkánkat a Norvég Alap támogatja
Banner
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük az NKA támogatását, melyet a hazai szociális cirkuszi módszertani munka fejlesztéséhez használtunk fel!
Banner
Pesterzsébeti cirkuszcsoportunkat a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja
Banner
MOL Nyrt. és az Új Európa Alapítvány
Ifjúsági projekt Spanyolországban - 2012. június 4-10. Print E-mail
Wednesday, 04 April 2012 00:00

 

 
Biztos sokan emlékeztek Fede-re a spanyol zsonglőrre, akit a gyomaendrődi zsonglőrtalálkozón láttunk vendégül 2009-ben és lépett fel a Gála műsorban. Ha másért nem, talán azért, mert a Gála utána éjszaka el is törte a vállát és órákig vártunk a mentőre.
Az elmúlt fél évben együtt dolgoztunk egy ifjúsági projekten, melynek célja, hogy vendégül láthassanak minket Alicante-ban egy hétre. A pályázat témája szerint elsősorban a szociális cirkusz témakörére koncentrálunk majd.

A legfrissebb hír szerint pályázatot megnyerték, vagyis a projekt megrendezésre kerül!!!
Rajtunk magyarokon és a spanyol vendéglátókon kívül még török résztvevők lesznek, akik közül többekkel az isztambuli utazásunk során és a pécsi Cirkusz fesztiválon találkozhattatok 2010ben, valamint a cseh partnereink, akikkel az Educircation projekt ösztöndíjasai találkozhattak a tavalyi és idei évben.

A program időpontja: 2012 június 4-10. A közeljövőben egy felhívást fogok megjelentetni a részvételi lehetőségeket illetően
 

Convention 2016

14. Magyar Zsonglőrtalálkozó
Banner
Idén Törökbálinton! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy elhatárolódjunk a nagyváros zajától.

Zsonglőr térkép

Banner

Ki van itt?

We have 23 guests online

Facebook